Füzér község
Füzér község

Közhírré tétetik: [ Archívum ]

Közhírré tétetik

Polgármester által kiadott közlemények

Tanszertámogatás

Örömmel tájékoztatom az érintett szülőket, hogy Füzér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. augusztus 16. napján tartott ülésén 2017/2018-as tanév időszakának tanszertámogatásáról döntött.

A támogatás mértéke:

Bölcsődés, óvodás gyermekek részére 5 000 Ft/gyermek. Általános iskolás tanulók részére 10 000 Ft/tanuló. Középiskolás, főiskolás és egyetemisták részére 15 000 FT/tanuló-hallgató. A támogatás feltétele iskolalátogatási igazolás benyújtása 2017. szeptember 15-ig. A támogatás várható kifizetési időpontja: 2017. szeptember 30.

Egyúttal értesítem az érintett szülőket, hogy a Füzéri Óvoda 25 fő gyermekkel teljes kihasználtsággal, a bölcsődé 7 fő gyermekkel szintén teljes kihasználtsággal kezdi a nevelési időszakot. Az iskolabusz menetrendje augusztus utolsó hetében kerül véglegesítésre, melyről az óvoda és az iskola értesíti az érintett szülőket.

Álláslehetőség

A Füzéri Várgondnokság karbantartói-udvarosi és egyéb üzemeltetői feladatok elvégzésére álláshelyet hirdet. Előnyben részesülnek a helyi állandó lakosok valamint a munka jellegéhez kötődően szakmai végzettséggel vagy többféle végzettséggel rendelkezők. Az álláshirdetéssel kapcsolatban érdeklődni lehet Tompa-Vida Márta intézményvezetőnél.

További információk az álláslehetőségrőlLINK (.pdf)

Nemzeti Vágta

A Nemzeti Vágta döntőjére szeptember 16-17-én kerül sor, ahol Füzér község színeiben induló 2016. évben győztes lovunk címvédőként indul.

A programra a lakosság részéről várjuk a jelentkezéseket, az utazás megszervezésre kerül, jelentkezni Rádai Balázsnál személyesen vagy a 06 30 663 8809 telefonszámon vagy Bányai Zsuzsannánál személyesen vagy a 06 47 540 030 telefonszámon lehet szeptember 10-ig.

Megújul a weboldal

Füzér község honlapja megújítás alatt áll. Szent István Király napja alkalmából felöltésre kerül az új formátum és tartalom, mely folyamatosan frissítve és bővítve lesz.

Várjuk a lakosság és az érdeklődők véleményeit, javaslatait, hogy ezek figyelembevételével a honlap a jövőben közmegelégedéssel működjön.

Honlappal kapcsolatos észrevételek: vargondnoksag.fuzer@gmail.com
Elérhetősége: www.fuzer.hu - www.fuzervar.hu

 

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK

Lakossági tájékoztatóink! 2017. augusztus 20. Tanszertámogatás. Álláslehetőség....

INTÉZMÉNYEK

Községünkben megtalálható intézmények listája. Itt megtudhatja intézményeink pontos címét és...

FEJLESZTÉSEINK

A megvalósult számos fejlesztés mind hozzájárult Füzér fejlődéséhez, az életminőség javításához és...

RENDEZVÉNYEINK

Településünk jövőbeli rendezvényeinek és programsorozatainak időpontjai. A Füzéri Várgondnokság...