Füzér község
Füzér község

Hasznos információk: [ Túra pecsételőhelyek ] [ waze navigációs rendszer ]

waze navigációs rendszer

Ha nem tudja, hogyan jusson el Füzérre, akkor engedje meg, hogy ajánljunk Önnek egy egyszerű navigációs alkalmazást. Ehhez egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra és mobilinternetre van szüksége.

A waze az világ legnépszerűbb közösségi alapon működő navigációs alkalmazása. A közösség ereje abban rejlik, hogy a rendszert használók (wazerek) az útjuk során felmerülő különböző eseményeket (pl: sebességmérés, rendőri ellenőrzés, baleset) az alkalmazáson belül jelenthetik és ezek a jelentések a többi wazer térképén azonnal megjelennek, így azonnali információt szolgáltatnak. Az alkalmazás ingyenes, magyar nyelven is elérhető és a teljes magyarországi térképpel (és világtérképpel) rendelkezik. A térkép használatához és a jelentések valós idejű megtekintéséhez viszont szükség van adatforgalmi kapcsolatra (mobilinternetre), mely azonban a mobilszolgáltatóktól függően díjköteles lehet! Az adathasználat egy 1000 km-es úton megközelítőleg 100-200 MB-ot jelent. (forrás: Magyar Waze ismertető)


Aktuális forgalmi helyzet Füzér környékén (forrás: waze)

 

Rendezvényeink idején is ajánljuk a waze használatát, hiszen az esetleges forgalmi rend változásokat a waze figyelembe veszi és az alapján tervezi meg a megfelelő útvonalat.

Amennyiben mobil eszközről böngészi oldalunkat, kattintson a térkép feletti Android vagy iOS ikonra, hogy beszerezze az alkalmazást!

 

 

 

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK

Lakossági tájékoztatóink! 2017. december 8. Szociális tűzifaprogram. Karácsonyi...

INTÉZMÉNYEK

Községünkben megtalálható intézmények listája. Itt megtudhatja intézményeink pontos címét és...

FEJLESZTÉSEINK

A megvalósult számos fejlesztés mind hozzájárult Füzér fejlődéséhez, az életminőség javításához és...

RENDEZVÉNYEINK

Településünk jövőbeli rendezvényeinek és eseményeinek időpontjai. A Füzéri Várgondnokság...