Füzér község
Füzér község

Közhírré tétetik: [ Archívum ]

Közhírré tétetik

Polgármester által kiadott közlemények

Megjelent: 2017.12.08.

Köszönet

Ezúton köszönöm a pálinkaprogramon részt vett helyi iskola, óvoda, civil szervezetek és közreműködő önkéntesek, segítők, közmunkások munkáját, a Füzéri Várgondnokság szervező munkáját és a Füzéri Községgondnokság dolgozóinak munkáját, mely által emlékezetes rendezvény került megszervezésre és sikeres lebonyolításra. Köszönetet mondok a helyi termékversenyre benevezők részére és gratulálok a zsűrizések alapján elért eredményekhez [ melyet ide kattintva olvashatnak ] és jövő éven is várjuk a nevezéseket a 2018. szeptember 29-én megrendezésre kerülő IX. Szabad Pálinkanapra.

Szociális tűzifaprogram

Tájékoztatom a község lakosságát, hogy Önkormányzatunk szociális tűzifaprogram pályázata kedvező elbírálásban részesült. A tűzifa igényléséhez kérelem beadása szükséges, ehhez a nyomtatvány hivatalunknál rendelkezésre áll. Kérjük az igényleg benyújtásánál a támogatás jogosultságainak feltételeire tekintettel legyenek, mely az egy főre jutó jövedelem viszonyok alapján van meghatározva!

A beérkezési határidő meghosszabbításra került: 2017. december 14. 16.00 óra.

A beérkezett igényekről 2017.12.15-i képviselő-testületi ülésen kerül sor döntésre, melyről 2017.12.30-ig kiértesítjük az igénylőket. A természetbeni juttatások kiosztására 2018.01.01-2018.02.15. között kerül sor.

Közmeghallgatás

Füzér Község Önkormányzata és a Füzéri Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2017. december 15-én 16.00 órai kezdettel közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel hívunk minden Füzéri lakost és érdeklődőt.

Karácsonyi Lélekmelegítő

Tájékoztatom a község lakosságát, hogy 2017. december 22-én pénteken 16.00 órai kezdettel hagyományos Karácsonyi Lélekmelegítő rendezvényt tartunk a Szathmáry László Művelődési Házban, melyre ezúton hívom a település minden lakosát.

A programban fellépnek a Füzéri Iskolások, Füzéri Óvodások, Cseppellényi György Énekkar, Jánoki vendégeink és a Füzéri Betlehemesek.

Szilveszteri Batyus Bál

A Füzéri Várgondnokság Szilveszteri Batyus Bált szervez 2017. december 31-én 19.00 órától a Szathmáry László Művelődési Házban. Az élőzenét a RITMO Zenekar biztosítja. Fellép: Horváth Gábor, a Showder Klub és Rádiókabaré humoristája. A faluközpontban éjféli tűzijáték, mely után a Művelődési Házban tombola sorsolás következik, melyen értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Kedvezményes belépődíj füzéri lakosoknak 1.500 Ft, a Füzéren megszálló vendégeknek és nem füzéri lakosoknak 2.500 Ft/fő. Előzetes regisztráció szükséges! A jegyek megvásárolhatók a Várgondnokságban. Az esti bálozók egész nap ingyen léphetnek be Füzér Várába.

Bővebb információ: Kurucz Anita PR és Marketing menedzser
Tel.: +36-30/820-6388

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK

Lakossági tájékoztatóink! 2017. december 8. Szociális tűzifaprogram. Karácsonyi...

INTÉZMÉNYEK

Községünkben megtalálható intézmények listája. Itt megtudhatja intézményeink pontos címét és...

FEJLESZTÉSEINK

A megvalósult számos fejlesztés mind hozzájárult Füzér fejlődéséhez, az életminőség javításához és...

RENDEZVÉNYEINK

Településünk jövőbeli rendezvényeinek és eseményeinek időpontjai. A Füzéri Várgondnokság...